Reklam
Reklam

Urfa’da Erbakan’ın mitingine büyük katılım

Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da yaptığı mitinge 10 binlerce kişi katıldı. Karaköprü Belediye Başkan adayı mitinge katılan tüm Urfalılara teşekkür etti.

Urfa’da Erbakan’ın mitingine büyük katılım

Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da yaptığı mitinge 10 binlerce kişi katıldı. Karaköprü Belediye Başkan adayı mitinge katılan tüm Urfalılara teşekkür etti.

Urfa’da Erbakan’ın mitingine büyük katılım
23 Mart 2024 - 17:16
Reklam

Yerel seçimlere bir hafta kala Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa’da çoşkulu bir miting yaptı. 10 binlerce kişinin katıldığı miting, bu seçimlerde Şanlıurfa’da yapılan en kalabalık mitinglerden biri oldu.

ERBAKAN: BANKAMATİK MEMURU KALMAYACAK
Türkiye siyasetinden Gazze’de yaşanan katliama kadar birçok konuya değinen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, belediyecilik ile ilgili şunları söyledi: “Makam ve rakam için, ihale ve koltuk için değil, Allah rızası için çalışan kadrolarımız ile Ahlaklı Belediyecilik ile bu milletin derdine derman olacağız. Ahlaklı Belediyecilikte belediye bütçeleri denk olacak. Ahlaklı Belediyecilikte yolsuzluk hırsızlık olmaz, belediyelerin kapısından içeriye haram giremez, adam kayırma olmaz, ehliyet ve liyakat esas alınır. Bizim Belediyelerimizde bir tane bile bankamatik memuru kalmayacak. Milletimizin özlemini duyduğu belediyecilik anlayışı da budur.”

GÜLPINAR: MÜSLÜMAN İFTİRA ATAR MI?
Büyük mitingde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar şunları dile getirdi:
“Biz kazanırsak dürüstlük şeffaflık ehliyet ve liyakat kazanacak. Yolsuzluk adaletsizlik adama kayırma israf bitecek. Bunun Kudüs’e Mekke’ye ne zararı olacak? Bahsettiğim değerler Kudüs’ün Mekke’nin ve Medine’nin değerleridir. Siz bu değerleri yere düşürdünüz, Müslüman Bey-tül mala göz diker mi? Müslüman haksızlık adaletsizlik yapar mı? Müslüman israf eder mi?  Müslüman iftira atar mı?”

NİHAT ÇİFTÇİ: TEK DERDİMİZ HİZMETTİR
 Yapılan büyük buluşma ile ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi ise şu değerlendirmeleri yaptı: Yeniden Refah Partisi olarak çıktığımız bu yolda hiç kimseyi ötekileştirmeden var gücümüz ile çalışacağız. Allah’ın izni ile Şanlıurfa’mıza Yeniden Refah gelecek. Sevgili hemşerilerimiz 10 yıllık Belediye başkanlığı tecrübemiz ile Şanlıurfa’ya birçok eser kazandırarak halkımızın hizmetine açtık. Aynı şekilde bu dönemde Karaköprü’müz için durmadan aşk ile çalışacağız. Hiç merak etmeyin Bir Karaköprülü olarak sorunların ne olduğunu biliyor ve buna yönelik çalışma başlatacağımızı belirtmek istiyorum. Kadınlardan, gençlere, yaşlılara, Vizyon projelere, çevre projelerine ve belediyecilik projelerine yönelik yüzlerce proje hazırladık. Tek derdimiz sizlere en iyi şekilde hizmet etmektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum