Reklam
Reklam

Vali Şıldak Akçakale'de

Vali Hasan Şıldak Akçakale’de bir dizi temaslarda bulundu. Vali Şıldak, Akçakale eğitiminin daha üst seviyeye yükseltilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. 

Vali Şıldak Akçakale'de

Vali Hasan Şıldak Akçakale’de bir dizi temaslarda bulundu. Vali Şıldak, Akçakale eğitiminin daha üst seviyeye yükseltilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. 

08 Mart 2024 - 18:48
Reklam

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Şıldak’ın dünkü adresi bu kez Akçakale oldu. İlçede ilk olarak Mart Ayı Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılan Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın bütün ilçeleri ile birlikte eğitimde daha iyi yerlere gelebilmesi için ortak paydada bir araya gelinmesine önem verdiklerini belirtti. 

Şanlıurfa’da eğitimin bütün süreçlerinin ve BİGEP çalışmalarının kapsamlı olarak incelendiği toplantıda Vali Şıldak, “İlimizin her yönüyle gelişimi için en temel unsur olan eğitim birinci önceliğimiz” sözlerini yineleyerek bu konuda milli eğitim çalışanlarından okul idarecilerine, öğretmenlerden ailelere kadar herkesin daha fazla sorumluluk alması gerektiğini söyledi. 

Akçakale'de Kaymakam Onur Şan ve ilçe kurum müdürleriyle de bir araya gelerek ilçenin durumunu değerlendiren Vali Şıldak, toplantının ardından Akçakale Anadolu Lisesi’nde öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi, çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra Akçakale Ahmet Yesevi İlkokulu’na geçen Vali Şıldak burada dersliklerde öğrencileri ziyaret ederek eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Türkiye’nin en yoğun 3’üncü öğrenci şehri olan Şanlıurfa’da eğitim ziyaretlerini her zaman sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Vali Şıldak, “Yeni fikirlerle, fark oluşturan yaklaşımlarla eğitim ve öğretimi güçlendiren değerli öğretmenlerimiz ve sevgili çocuklarımızla buluştuk. Akçakaleli öğrencilerimizin geleceğe yönelik fikirleri ve hayalleri bizleri umutlandırıyor. İmkanların daha da iyileştirilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

BİGEP’TE HEDEFLER VE BEKLENTİLER PAYLAŞILDI
Vali Şıldak ardından okul müdürleri ve öğretmenlerle buluştu. Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) çalışmaları, projenin hedefleri ve beklentilerin paylaşıldığı toplantıda Vali Şıldak, “Bir öğretmen bir öğrencinin hayatını değiştirebilir! İlgiyle, özveriyle ve sevgiyle yaklaşıldığında bu faktörler eğitimde de başarının temelini oluşturur. Tüm öğretmenlerimizin aynı duyguları paylaştığını biliyoruz. Onun için çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilmek için özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 
Vali Şıldak, ilçe temasını Mehmet Akif Ersoy Caddesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından tamamlayarak akşam saatlerinde şehir merkezine döndü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum