Reklam
Reklam
Mehmet Emin KUŞ

Mehmet Emin KUŞ

Futbol

24 Şubat 2020 - 21:20

Futbol yüksek şiddet, baskı, küfür...içeren, kitleleri uyutan...

Milyonlarca insanın aç olduğu bir dünyada, insanların çöplükten ekmek topladığı ülkelerde bile Trilyonların döndüğü, kara paraların aklandığı, bazen bir mafya hesaplaşma aracı haline geldiği, enternasyonal bir harekettir.

Zinhar, futbol gençlerin beynini yıkayıp, hayatlarını 11 kişiye bağladığı için, ülkede insanlar açlıktan çöpleri karıştırırken o sektörde dönen paralarla çok güzel yatırımlar yapılıp istihdam sağlanabilecekken; O 'paralar' sadece bazılarının krallar gibi saltanat sürmesini ve kirli ilişkiler yaşamasını sağladığı için... Gençleri birbirine düşürüp centilmenliği bozduğu için günümüzde futbol; artık bir spor aktivitesini aşmıştır.

Anlamsız sevinçlere (tuttuğu takım kazanınca) ve gereksiz üzüntülere (tuttuğu takım kaybedince) yol açar. Aptalca (!) bir düşmanlık aşılar. Gürültü kirliliği ve bazen sevinçten sıkılan kurşunlara hedef olup ölen insanların faciası da cabası! Ben şahsen Futbolu bu haliyle sevmiyorum!

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mustafa pakır
    2 yıl önce
    Tebrikler çok güzel tespitler footboll haramlarin hellestirildigi bir mesele olmuştur.idda ile birlikte kumarhanelerden daha tehlikeli olmuştur..